Flavius is vanaf heden Heilbron Wijchen

Flavius is overgegaan in Heilbron Wijchen. U wordt binnen 5 seconden automatisch doorverwezen naar de website van Heilbron.

Direct naar Heilbron Wijchen

Onafhankelijk advies

Flavius Assurantiën en Financiën is volledig onafhankelijk en niet verbonden met verzekeraars of bank banken. Wij handelen altijd in het belang van onze klanten. Dat geldt bij het samenstellen van een verzekeringspakket en het vaststellen van de dekkingen en uitsluitingen, en dat geldt ook bij het afhandelen van een claim. Flavius staat erop dat u de vergoeding ontvangt waar u dankzij uw verzekering recht op heeft.

Brede contacten, brede mogelijkheden

Wij beschikken over brede contacten in de verzekeringswereld. Daarom zijn wij in staat u een ruime keuze aan te bieden uit verzekeringen, pakketten en dekkingen. Zodat u alle reële risico’s verzekert en zelf de keuze kunt maken over de gewenste dekkingen.

Blind vertrouwen

Wij onderhouden graag voor lange tijd een goede relatie met tevreden klanten. U kunt er dan ook blind op vertrouwen dat wij in uw belang handelen. Of onze klanten er ook zo over denken? Dat kunnen zij u beter zelf vertellen. Want mond-tot-mond reclame is de beste reclame die je kunt hebben.
 

Vergunningen onder de Wet Financieel toezicht (Wft)

Aan Flavius Assurantiën en Financiën zijn door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) vergunningen toegekend voor zowel adviseren als bemiddelen voor alle gangbare financiële diensten, onder meer hypothecair krediet, schadeverzekeringen en vermogen. Vergunningnummer: 12005331.

Klachtenregistratie

Als onafhankelijk financieel dienstverlener verplichten wij ons om eventuele klachten van klanten adequaat te behandelen. Daarom beschikken wij over een intern klachtenregistratiesysteem en zijn aangesloten bij een door de Minister van Financiën erkend geschilleninstituut, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KifiD). Voordat u een beroep kunt doen op op KifiD dient u eerst te proberen de klacht met ons op te lossen via onze interne klachtenprocedure. Wij zijn aangesloten bij het KifiD onder nummer 300.002663.

kifid