Flavius is vanaf heden Heilbron Wijchen

Flavius is overgegaan in Heilbron Wijchen. U wordt binnen 5 seconden automatisch doorverwezen naar de website van Heilbron.

Direct naar Heilbron Wijchen

Mond-tot-mond reclame

Mond-tot-mond is de beste reclame die je kunt hebben!

En dat beseffen we bij Flavius maar al te goed. Daarom vroegen we een aantal van onze relaties ‘een goed woordje’ voor ons te doen. U vindt hun ‘woordjes’ hier terug. Zij kunnen u het beste uitleggen waarom zij kiezen voor de dienstverlening van Flavius.

Is het onze persoonlijke aanpak? Onze jarenlange ervaring in assurantiën en financiën? Onze betrouwbaarheid? Of toch het houden van een financiële vinger aan de pols als het gaat om veranderingen in de persoonlijke situatie?

Blokland Cold Stores Cuijk

“Flavius bracht de complexe risico’s van de opslag van goederen van derden in mijn koelvrieshuis helder in kaart, inclusief de aansprakelijkheidsproblematiek. Sindsdien zijn wij via een alomvattende, overzichtelijke en zeer voordelige Logistieke Protectie Polis verzekerd. Bijzonder voordeel is gerealiseerd dankzij deelname aan de collectiviteiten binnen mijn branche. Dat een en ander goed is geregeld bleek bij een vervelende forse schadeclaim enkele jaren geleden. Deze werd zonder mankeren probleemloos afgehandeld.”

- Jan Blokland, Blokland Cold Stores Cuijk

Peeman Dranken

“Enkele jaren geleden sloot ik al mijn zakelijke en privéverzekeringen over naar Flavius en dat had ik veel eerder moeten doen. Het heeft mij erg veel premie bespaard en inzicht opgeleverd. Zelf heb er ik nooit veel tijd en aandacht aan kunnen besteden. Wij verzorgen de bevoorrading van zo’n 500 cafés rond de steden Nijmegen en Apeldoorn en daar heb ik mijn handen vol aan. Met Flavius heb ik meer overzicht en inzicht in mijn verzekeringsbelangen gekregen. De lijnen zijn kort en als je belt weten ze ook wie je bent. Het bevalt zo goed dat ik een aantal afnemers die ontevreden waren over hun verzekeringen ook met hen ik contact heb gebracht.”

- Stijn Gerrits, Peeman Dranken

Cornelissen Group

“Tijdens de vele transporten in binnen- en buitenland ontstaan nog weleens schades. Deze schades worden door Flavius van A tot Z snel en uitstekend afgewikkeld. Ik heb hier geen enkele zorg over. Ze hebben veel tijd en energie gestopt in het analyseren van de vele bedrijfsrisico’s van ons transportbedrijf waarin mede door een sterke autonome groei en een recente overname veel is veranderd. De verzekeringsportefeuille is hier perfect op aangepast. Samen met de verzekeraar is tevens een uitgebreid preventieprogramma opgestart. Flavius begrijpt heel goed dat het beter is schade te voorkomen dan te moeten claimen.”

- Henk Cornelissen, Cornelissen Group

Inntel Hotels

“Flavius denkt met ons mee. Een aantal jaren geleden realiseerden ze voor onze verzekeringsportefeuille een forse premiereductie door onze hotels collectief op de verzekeringsbeurs te verzekeren. En recent wees Flavius ons ongevraagd op de risico’s van de sloop van het voormalig Imax theater aan de Leuvehaven in Rotterdam. Op deze plaats bouwde Inntel het ambitieuze 5-sterren designhotel Mainport Rotterdam, tevens de vijfde vestiging van Inntel Hotels. Door de door Flavius op maat gemaakte bouwaansprakelijkheids- en constructieverzekering hebben we geen zorgen gehad over mogelijke calamiteiten tijdens de bouw en verwelkomen we sinds 2013 onze internationale gasten in het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam.”

- Michel Geurts, Inntel Hotels

Wieringerwaard Invest VII

“Wieringerwaard Invest VII belegt in voornamelijk winkelpanden in Nederland en (West-) Duitsland. Onze huurders zijn onder andere Jumbo, Hema, Bristol, Lidl, C1000, Kruidvat, Sligro, PLUS, Action, Rewe en Penny Markt. Onze klanten zijn erbij gebaat dat de verzekeringen van het vastgoed goed zijn geregeld en dat bij calamiteiten schade snel en vakkundig wordt hersteld. Flavius zorgde voor duidelijke en voordelige inrichting van ons verzekeringsprogramma, waarbij onze huurders bij schade binnen 24 uur worden geholpen.”

- A.J. Giesbers, Wieringerwaard Invest VII

Teeuwissen Group

“Teeuwissen Group is een van Europa’s grootste specialisten op het gebied van vlees, vleesbijproducten en darmen. Met eigen productiefaciliteiten, vrieshuizen en transport is een degelijke verzekeringsportefeuille geen overbodige luxe. Hierin is Flavius al sinds 1997 onze partner en zij hebben in die jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn. Met de juiste kennis van en brede contacten in de verzekeringswereld staan zij ons waar nodig met raad en daad terzijde. Dit gaat heel breed; van ons wagenpark, complexe internationale aansprakelijkheid, vastgoed en machines tot collectieve voorzieningen waaronder een pensioenregeling voor ons personeel.”

- Robert Wind, Teeuwissen Group