Flavius is vanaf heden Heilbron Wijchen

Flavius is overgegaan in Heilbron Wijchen. U wordt binnen 5 seconden automatisch doorverwezen naar de website van Heilbron.

Direct naar Heilbron Wijchen

Zakelijke verzekeringen

Heeft u het juiste bedrijfsverzekeringspakket? Weet u zeker dat u niet over- of dubbel verzekerd bent? Heeft u goed zicht op de dekkingen en uitsluitingen in uw verzekeringen? Laat door Flavius een risicoscan uitvoeren of vraag ons om een second opinion. Wij geven u helderheid en nemen vast een voorschot op de uitkomst: wij bieden u een betere risicodekking voor úw organisatie en dat tegen een lagere premielast!

Bedrijfsverzekeringen
Onze risico adviseur komt altijd persoonlijk bij u langs voor een kennismaking en een grondige risico-inventarisatie. Op basis daarvan stellen wij een bedrijfsverzekeringspakket aan u voor. Daarbinnen kunt u denken aan verzekeringen voor:

  • Aansprakelijkheid bedrijven
  • Milieuschade
  • Bedrijfsschade
  • Elektronica
  • Bedrijfsgebouwen
  • Inventaris en goederen
  • Reconstructie
  • Vervoermiddelen
  • Werkmaterieel

Ondersteuning en advies bij schadeclaims
Voorkomen is beter dan genezen. Toch kunt u als ondernemer of bestuurder incidenten en schade niet altijd voorkomen. Als er iets gebeurt, bent u blij dat u goed verzekerd bent. Uw adviseur van Flavius ondersteunt u bij de volledige schadeafhandeling, waaronder de beoordeling van de schadeberekening. Zo kunt u vertrouwen op een goede financiële afhandeling met maximaal resultaat.

Pensioenen voor ondernemer en personeel
Wilt u een pensioen regelen voor uw werknemers of een verandering aanbrengen in het bestaande pensioen? Uw adviseur van Flavius informeert u over de mogelijkheden en verplichtingen. Wij vergelijken een groot aantal aanbieders voor u en maken de pensioenregeling volledig voor u in orde.

Verzuimmanagement en inkomensverzekeringen
De toenemende privatisering van de sociale zekerheid raakt ook uw organisatie. Uw adviseur van Flavius ondersteunt u hierbij, zodat u altijd kunt voldoen aan de wetten en regels rond de sociale zekerheid. Wij verzorgen passende verzekeringen zoals arbeidsongeschiktheid, WIA en WGA en zorgen dat ook juridisch alles in orde is.

Complexe industriële risico’s
Industriële ondernemingen lopen complexe en omvangrijke risico’s. Flavius beheert de gecompliceerde verzekeringsportefeuilles van een aantal industriële ondernemingen op de nationale en internationale markt. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat de risico’s in uw industriële onderneming te interpreteren en voor het juiste verzekeringspakket met optimale dekkingen te kiezen.

Wilt u uw werknemers extra aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden zonder dat het u iets kost? Kijk dan bij ons collectieve verzekeringsplan.